Over ons:

Solidays maakt deel uit van Property Management Moraira, een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verhuur, administratie en onderhoud van vakantie woningen in Moraira en omgeving aan de Costa Blanca.  

Lidia is de manager, ze is afgestudeerd in handeslwetenschappen en zorgt voor het beheer en de administratie van Solidays.   Steven, de partner van Lidia, helpt met het marketing beleid en organisatie, samen vormen zij een super team.  Beiden hebben we een financiële achtergrond, wat ons helpt de rentabiliteitsbehoeften van onze eigenaars te begrijpen.  

Het is onze taak om het maximale rendement uit uw woning te halen en ervoor te zorgen dat alles met betrekking tot het verhuur en administratie soepel verloopt.  Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen en als er een eventueel een probleem mocht ontstaan, wordt het snel en efficiënt opgelost.  

Dankzij de manier van werken ontvangen wij veel aanbevelingen en komen onze gasten graag terug bij ons, wetende dat zij opnieuw een ontspannende vakantie zullen doorbrengen in het zonnige Spanje. 

Wij zijn een kleine familie onderneming, dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerde service te geven en dankzij onze gespecialiseerde software krijgen we de maximale bezetting voor onze eigenaars, net zoals andere grotere verhuurmaatschappijen.

Ons kantoor 'Solidays' is gelegen aan de ingang van Moraira, het is perfect om onze gasten te ontvangen, met een zeer grote parkeerplaats.  

Wij nodigen u uit om vrijblijvend met ons te komen praten, om ons te leren kennen.