Onze diensten:

We zijn een verhuur agentschap dat vakantiewoningen beheerd in Moraira en omstreken, wij bieden onze eigenaars een 'total care' concept aan.


Na een bezoek aan uw woning, waarbij we u vrijblijvend inlichten over ons werkproces en specifieke raad geven in verband met veiligheid, inrichting en uitrusting van de woning, stellen we een prijs tabel op met een orientatie van de wekelijkse huurprijzen.


Na akkoord wordt het contract opgesteld en gaan we aan de slag:

 

In eerste instantie vragen we uw licentie nummer bij de toerisme dienst van de ‚Comunidad Valenciana’ aan.  Dit verkrijgen we op zéér korte tijd. Indien u nog géén bewoonbaarheidscertificaat (licencia de ocupación) en/of compatibiliteits certificaat heeft, helpen wij u hier ook graag mee.


Een fotoreportage met video neemt plaats waarna de woning kan worden opgenomen in ons boekingssyteem.


Onze eigenaars hoeven zich over niets zorgen te maken. Vanaf het moment dat de huurders boeken tot het moment dat ze de woning verlaten, zorgen wij voor alles.


Bij iedere boeking krijgt de eigenaar een automatisch bericht en met een eigen inlog kan onze klant op gelijk welk moment en van overal ter wereld toegang krijgen tot het boekingssysteem waarbij men op ieder moment controle heeft over de reserveringen en bezettingsgraad. De eigenaar kan zelf ook ‘persoonlijke’ boekingen direct registreren.

 

Boekings en Reserveringsproces:

 

Dank zij onze gespecializeerde software komt uw woning op een veeltal van internationale sites terecht waardoor de bezettingsgraad optimaal is. Vele reizigers herhalen ook ieder jaar.

 

Het boekingsproces verloopt zeer soepel en we beschikken over een geïntegreerd betalings systeem waardoor de huurders ook gemakkelijk online kunnen betalen met de betaalkaart.

 

Wij maken uw woning klaar voor de huurders. Hierbij denken we aan een grondige schoonmaak, verzorgen van beddengoed en handdoeken, controle en onderhoud van de electrische aparaten, zoals bijvoorbeeld bijvullen van zout en glanspoelmiddel, ...


Bij het inchecken betalen de huurders de rest van het huurbedrag plus de eventuele extra's (schoonmaak, beddengoed, …). De borg wordt meestal ter plaatste met de kredietkaart genomen. Enkele weken voor aankomst krijgen onze klanten een Welkom brief toegestuurd met specifieke instructies voor de checkin en checkout.

 

In ons team wordt Engels, Duits, Nederlands, Frans en Spaans gesproken.

 

Ook nemen wij de verantwoordelijkheid op ons in verband met de registratie van de huurders bij de lokale overheidsdiensten.

     

Tijdens het verblijf zijn we altijd bereikbaar voor vragen of problemen die kunnen optreden in de woning en handelen wij altijd zo snel en efficient mogelijk.  Hiervoor storen we onze eigenaars niet. 

Bij de check-out controleren we de woning op eventuele schade en indien nodig worden ook de energie kosten verrekend.

 

Wij kunnen u ook de volgende diensten aanbieden:

 

-       Onderhoud van tuin en zwembad

-       Timmerwerk (keukens, muebels, deuren, …)

-       Schilderwerk

-      Kleine verbouwingen

 

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.